tirsdag den 23. marts 2010

Billet Lazio

Skal du have billet lazio, så er der flere måder at skaffe en billet. Lazios kampe spilles på det olympiske stadion i Rom. Der er gode muligheder for transport, både bus, metro og sporvogn, alt afhængig af hvor du bor i Rom. Spørg gerne på dit hotel eller der hvor du køber din billet.

Den mest sikre er at gå til, det som italienerne kalder "Lazio Point", eller Lazios fan shop som ligger tæt på centrum i Rom. Præcist finder du den på hjørnet af Via Farini og Via D. Manin. Se nedenstående kort for at se den præcise placering af stedet. Billetter koster her, fra 20 EUR og opefter. Billetter til 20 Eur er plavering bag mål, man sidder dog her rigtig god, og har super udsyn, så man kan godt "nøjes" med denne plads.

Det er også muligt at købe billetter ved stadion, dog er der ikke desideret billetboder, men mennesker der går rundt og sælger billetter. Du kan dog ikke her være sikker på at få billet hvis det er en kamp mod et tophold, og prisen kan variere meget. Endvidere kan det ikke siges om det er "sortbørs" billetter, hvilket er ulovligt og strafbart at købe. Dette kan være en mulighed, men jeg vil bestemt ikke anbefale det.

Sidst men ikke mindst, er der flere firmaer der tilbyder dig at købe billet via deres hjemmeside. Prisen er dog her noget højere end når du køber den i Rom, da de også skal tjene penge på sælge og du skal betale porto for forsendelse. Fordelen er her at du på dansk sproget hjemmesider kan bestille dine billetter, og være sikker på at du får dem.

Jeg håber dette har hjulpet dig til at få en billet til en Lazio kamp. Rigtig god fornøjelse.

Kort hvor Lazio Points placering er angivet:

View Larger Map

Ingen kommentarer:

Send en kommentar