tirsdag den 23. marts 2010

Fodbold i Rom - Lazio

Der er gode muligheder for at se fodbold i Rom. Lazio er en af de to klubber som holder til i Rom. Navnet Lazio kommer fra området omkring Rom. Ligesom vi I danmark har Østjylland, Midtjylland mv. så hedder regionen Rom ligger i Lazio.

Lazio er en tidligere storklub, med flere titler bag sig, både nationalt og internationalt. Den tidligere storklub er dog i øjeblikket i store vanskeligheder i Serie A, og ligger kun lige over nedrykningsstregen. Lazios hjemmebane er det olympiske stadion i Rom, som de deler med klubben Roma, som i øjeblikket nyder en helt anden succes med deltagelse i champions leauge og deltagelse i top 3 i ligaen. Derfor er der mindst en gang om ugen fodbold i Rom, og det sker at der flere gange om ugen er en kamp.

Selvom Lazio ligger i bunden af tabellen, er det stadig en stor oplevelse at se fodbold i Italien. Niveauet er højt, og tilskuerne lever og ånder for fodbolden. Det er meget specielt når 40.000 mennesker synger den samme sang ned mod banen. Det er en oplevelse man som fodboldfan ikke må gå glip af.

Prisen på en billet starter ved 15 EUR hvilket er meget fornuftigt. Jeg vil i et andet indlæg beskrive mere om hvordan man kan få en billet. Klik her for at læse mere.

Jeg vil klart anbefale dig at se en kamp hvis du alligevel er i Rom, og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar