fredag den 5. marts 2010

Roms seværdigheder

For at planlægge en god tur til rom, er det vigtigt at kende Roms seværdigheder. Jeg vil her lige give dig et overblik over Roms seværdigheder. Jeg vil senere komme med uddybende indlæg omkring de forskellige seværdigheder.

Colloseum: Denne store historiske arena fra det gamle rom, hvor blodig slg blev udkæmpet, og hvor over 400.000 mennesker blev slået ihjel, skal opleves. Det er et imponerende bygningsværk, med en utrolig historie. En guidet tur kan anbefales, da man for få penge kan få alle de gode og spændende historier.

Peters Kirken: Dette symbol på den kristne kirke skal opleves. Det er på en gang imponerende og og frygtingydende bygningsværk. Det siges at et lille privatfly kan flyve ind i kirken, vende og flyve ud igen. Kirken blev bygget over 100 år, og bare kuplen tog 10 år at bygge. Man bliver ramt af en følelse af ærefrygt når man ser det kæmpe alter, og kikker op i den store kuppel. Dette skal opleves.

Den Spanske Trappe: Området omkring den spanske trappe, som ligger ve Piazza Spagna, er stedet det sner når der skal købes mærkevaretøj i Rom. Det er her Gucci, Burberry, Chanel mv. har deres butikker i Rom. Selve trappen med de 300 trin, fører op til et af de høje punkter i Rom, hvorfra man har en fantastisks udsigt over byen.

Trevi fontænen: Denne imponerende fontæne/springvand skal opleves. Her kommer mange mennesker og der er en levende atmosfære. Fontænen er rigtig flot, og ses ikke lignende andre steder. De siges at man skal smide en mønt i fontænen, for på den måde sikrer man at man kommer retur til den evige stad, Rom.

Udover dette består Roms seværdigheder af flotte gamle bygninger, museer, pladser og en fantastisk historie. Der er utrolig meget at opleve i Rom, og jeg vil klart anbefale at få en guided tur, eller læse om tingene inden i besøger dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar