torsdag den 11. marts 2010

Oplevelser i Rom

Der er rigtig mange Oplevelser i Rom, og det kan være svært at overskue alle de muligheder der er i Rom. Man kan dele dem op i seværdigheder, gallerier og koncerter samt mad.

Seværdigheder:
Colusseum - Denne historiske arena skal bare opleves. Som et af verdens vidundere er det er must når man er i rom.
Trevi fontænen - Denne imponerende fontæne skal også bare opleves. Der findes ikke lignende i verden, og specielt efter mørkets frembrud, kommer denne seværdighed til sin ret.
Peters Kirken - Dette store monument, som virkelig en en stadfæstelse af den kristne tro, er også et must når vi snakker oplevelser i Rom. Ja hele vatikanstaten byder på en kæmpe kulturel indsprøjtning, som giver et spændende indblik i grundlaget for den kristne tro. Jeg anbefaler klart at du får en guided tur.
Den spanske Trappe - Området omkring Den Spanske Trappe på Piazza Spagna er et pulserende og livligt område. Man kan sidde på trappen og nyde udsigten og menneskene der er i området, eller man kan gå på shopping og finde lækkert design og spændende produkter.

Gallerier og koncerter:
Rom er fyldt med gallerier, museer, teater, opera og koncerter. Der er konstant skiftende udbud, og derfor er det meget svært at anbefale en bestemt forestilling elle udstilling, da der skiftes ud i dette. Min anbefaling er derfor at finde ud af hvad du interessere dig for, og kort tid før du rejser, undersøge hvor og hvor længe en given udstilling, koncert, opera mv. opføres. Men jeg kan forsikre dig for at udvalget er stort, og kvaliteten er høj.

Mad:
Vil du opleve ægte italiensk mad, så vil jeg anbefale dig at gå af de mindre gade, lidt væk fra turistområderne. Her finder du det "ægte" italienske køkken. Det kan være en spændende oplevelse, og erdu modig, lader du tjeneren bestemme menuen. Det er selvfølgelig også muligt at få en super italiensk pizza elle går på burgerking eller McDonalds. Pizza og pasta er store artikler i Italien, og der er da også mange lækre pasta retter at vælge imellem. Der bruges altid frisk pasta, og priserne på med i Rom er ganske overkommelige. Man kan nemt få 2 pastaretter og en halv liter vin for 20-22 EUR.

Jeg håber dette har givet dig indsigt i, og overblik over oplevelser i Rom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar