torsdag den 22. april 2010

Bykort over Rom

Mangler du et bykort over Rom til din rejse, så vil jeg ikke anbefale dig at bruge penge på dette. I Rom er der på de fleste hoteller gratis bykort, sponsoreret af lokale firmaerog attraktioner. Det er et fint kort, meget detajleret og fylder ikke for meget, i forhold til et stirt slå ud kort.

På kortet er der markeret hvor attraktionerne er, og gør det derfor nemmere at finde. Dog skal du, hvis du vil have et kort over hele rom, og ikke kun det centrale Rom, nok forberede dig på at investere i et hjemmefra. Alternativt kan du gå på google maps, hvorfra du kan udskrive kort på din printer over det område du ønsker. Ulempen er dog at du ikke kan få store områder printet ud, hvis du vil have det meget detaljeret, uden at skulle printe mange sider.

Kortet du kan få gratis dækker det område som du ser på ovenstående billede, dog er kortet mere detaljeret, ned til gadeniveau, med angivelse af gadenavne, pladser og attraktioner.

Jeg har aldrig brugt andre kort end de gratis jeg har kunnet få fat på, og har altid kunnet finde vej.

1 kommentar:

  1. Enig mht. de gratiskort man får på hotellerne - men et rigtig stort dejligt foldeud kort er væsentligt i planlægningen (hjemmefra - eller på hotelværelset) - især fordi man kan få koordinaterne til en bestemt adresse, så man ikke leder i blinde efter en bestemt seværdighed.

    SvarSlet