torsdag den 4. marts 2010

Billig rejse til Rom - Flybillet

Skal du have en billig rejse til Rom, så er der er selskab der står for sig selv. Det er Ryanair, som flyver fra Billund til Rom til ekstremt lave priser. Man kan få en billet fra 129 kr. og nogle gange endnu billigere, når de kører kampagner.

Fordelen med Ryanair, er først og fremmest at det er en billig rejse til Rom. Der er ingen andre flyselskaber i Danmark, der kan hamle op med de priser som Ryanair tilbyder. De lave priser kan opnåes ved at bestille i god tid, da der er et begrænset antal billige billetter pr. afgang. Det er dog muligt at få disse billetter, da der er et ok antal til salg. Ryanair er også meget effektive, hvilket betyder at de letter og lander til tiden. Endvidere foregår check-in online, hvilket betyder, at man ikke skal checke ind i lufthavnen 2 timer før afgang, men kan gå direkte gennem sikkerhedstjekket med baggagen, og boarde sit fly.

Ulemperne er, at man maks kan tage 10 kg. håndbaggage med i flyet. Ønsker man at medbringe yderligere baggage skal man betale 35 EUR pr. 15 kg. kuffert. Dog skal det siges, at 10 kg pr mand er rigeligt for en ferie på 3-5 dage. I selve flyet er der selvfølgelig, pga. den lave pris, mange mennesker med. Det betyder at det ikke er vild luksus, og at der ikke er ekstra benplads mellem sæderne. Men det samme som i en alm. bus. Hjemmesiden findes også kun på engelsk, så man skal kunne lidt grundlæggende engelsk for at bestille billetter.

Jeg har nu fløjet med Ryanair to gange, en gang til London, og en gang til Rom, og jeg skal helt sikkert flyve med dem igen. De sikrer at jeg kan få en billig flybillet til mange spændende destinationer i europa. Tjek http://www.ryanair.com/

2 kommentarer:

  1. It's awesome in favor of me to have a web page, which is valuable in favor of my knowledge. thanks admin
    Also visit my blog post ... Yachting ecommerce specialist

    SvarSlet
  2. I don't know whether it's just me or if everyone else encountering problems with your blog.
    It looks like some of the text within your posts are running off the screen.
    Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well?
    This might be a problem with my browser because I've had this happen before. Appreciate it

    Feel free to visit my site business network

    SvarSlet